Galerie foto Restaurant Breezer din portul Turistic Tomis Constanta

Fotografia este modul cel mai frumos prin care iti putem transmite experienta de la restaurant Breezer. Decorul si locatia sunt atent studiate si concura in a creea experienta perfecta la malul Marii Negre.

Fotografia este pentru noi cea mai importanta metoda de comunicare. Pana sa ajungi la noi in restaurant si pana sa simti adierea brizei, iti prezentam locatia si decorul nostru in fotografii frumoase.

Fotografia facuta in Portul Turistic Tomis este foarte frumoasa si mereu surprinzatoare. Soarele, marea si norii sunt mereu in schimbare si combinatia acestora este mereu spectaculoasa.

Marea Neagra este mereu surprinzatoare, valurile sale se domolesc in port si privelistea este mereu frumoasa si de poveste. Agitatia din port este data de multe ori doar de pasari si din cand in cand de barci.

Putine lucruri reusesc sa creeze o experienta unica ce iti va ramane in minte peste ani. O furtuna in port pe care sa o privesti dupa niste geamuri imense in timp ce bei un ceai cald si bun, un curcubeu iesit de nicaieri dupa ce ploaia a incetat sau pur si simplu norii pufosi priviti de dincolo de geamurile mari reprezinta in sine o experienta frumoasa.

Cel mai de pretios lucru al nostru este atmosfera si privelistea din port. Te invitam sa ne vizitezi sa ne cunosti si sa te bucuri de ce am creeat in portul Turistic Tomis.

Foloseste minutele urmatoare si descopera locatia noastra, bucura-te de decorul nostru si de pozitionarea ideala din port. Mai apoi te asteptam la noi!

Restaurant in Portul Tomis Constanta

Incearca atmosfera din Portul Turistic Constanta vei fi placut surprins sa gasesti o zona plina de restaurante frumoase si vei aprecia in mod special Restaurantul si Terasa Breezer.

Breezer este in topul restaurantelor din Portul Turistic Constanta si tinteste sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai.

La Malul Marii Negre

O priveliste superba vei gasi mereu la restaurant Breezer din Portul Turistic Tomis. Indiferent de vreme sau perioada a anului vei avea parte de un spectacol interesant al naturii

In port vei aprecia mereu apa marii si frumusetea cerului, vei urmari activitatea barcilor dar si zborul pescarusilor.

De mancare in port

Alege sa mananci la noi fara sa iti fie teama. Avem un meniu studiat si personal bine pregatit. Bucatarii nostri sunt mereu in competitia pentru a avea mereu clienti multumiti.

Te invitam sa descoperi preparatele noastre atent selectionate.

Contact Breezer

contact@restaurantbreezer.ro
0730 080 815