Meniul restaurantului Breezer din portul Turistic Tomis Constanta

Preparate inspirate din bucataria mediteraneana cu influente romanesti si italienesti. Preparate unice cu ingrediente proaspete gatite cu pasiune si dedicare de catre bucatarii nostri.
Descopera mancarea delicioasa din Portul Turistic Tomis.

Poti doar sa iti imaginezi gustul preparatelor noastre. Priveste detaliile din fotografia de produs, descopera culorile si imagineaza-ti gustul unic. Dincolo de imagine si culoare putem vorbi doar de gust. Ei bine gustul este defapt ceea ce a stat la baza meniului nostru. Sunt pur si simplu preparate selectionate cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Putem vorbi despre meniul nostru in termeni de simplitate si ingrediente de calitate. A realiza un lucru unic este de multe ori un drum de lunga durata anevoios si plin de alegeri. Totul se rezuma la acele alegeri care fac un meniu sa fie cu adevarat original si care sa aiba o anumita eleganta si sens.

Preparatele din peste sunt un punct important din meniul nostru. Suntem mandri de pozitionarea noastra la malul Marii Negre si dorim sa profitam de acest lucru. Pestele din meniul nostru este atent gatit cu ingrediente de calitate. Fructele de mare joaca un rol la fel de important in meniul nostru.

Mancarea este mijlocul prin care oamenii se intalnesc, discuta si se simt bine. Impreuna la masa, oamenii au parte de acea relaxare necesara unei vieti pline de fericire si cu momente placute. Mancarea buna este pentru fiecare foarte importanta. Preparatele de la Restaurant Breezer sunt gandite pentru a deschide noi orizonturi in experienta culinara. Acest lucru completat cu locatia noastra face ca momentele petrecute la noi in restaurant sa fie momente frumoase si pline de bucurie.

Un desert delicios la malul Marii Negre este modul cel mai placut de a incheia o masa. Putem vorbi mult despre modul in care am luat decizia selectarii deserturilor din meniul nostru, insa cel mai bine este sa ne vizitati sa gustati aromele si texturile delicioase.

Preparate atent alese gatite din ingrediente atent selectionate si prezentate in aranjamente frumoase ce te indeamna sa le degusti. Rasfoieste meniul nostru si alege cu ce vrei sa incepi, mai apoi exploreaza tot meniul si bucurate de experienta de la Malul Marii Negre.

De acum stii unde mananci la malul Marii Negre, ai toata informatia necesara pentru a lua o decizie buna. Te asteptam la noi, urmareste in continuare produsele noastre.

Restaurant in Portul Tomis Constanta

Incearca atmosfera din Portul Turistic Constanta vei fi placut surprins sa gasesti o zona plina de restaurante frumoase si vei aprecia in mod special Restaurantul si Terasa Breezer.

Breezer este in topul restaurantelor din Portul Turistic Constanta si tinteste sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai.

La Malul Marii Negre

O priveliste superba vei gasi mereu la restaurant Breezer din Portul Turistic Tomis. Indiferent de vreme sau perioada a anului vei avea parte de un spectacol interesant al naturii

In port vei aprecia mereu apa marii si frumusetea cerului, vei urmari activitatea barcilor dar si zborul pescarusilor.

De mancare in port

Alege sa mananci la noi fara sa iti fie teama. Avem un meniu studiat si personal bine pregatit. Bucatarii nostri sunt mereu in competitia pentru a avea mereu clienti multumiti.

Te invitam sa descoperi preparatele noastre atent selectionate.

Contact Breezer

contact@restaurantbreezer.ro
0730 080 815