Localizarea Restaurantului Breezer
restaurant din Portul Turistic Tomis Constanta

La malul Marii Negre in Portul Turistic Tomis in bataia brizei inconjurat de frumusetea naturii.

Vei veni in Constanta sa descoperi plaja si soarele. Vei veni in Constanta sa te distrezi si sa descoperi marea cea involburata. Afla de restaurantele din Portul Turistic Tomis si dintre ele alege restaurantul Breezer. Vino in zona istorica in peninsula si exploreaza zona turistica, mai apoi opreste-te la Breezer si savureaza momentele frumoase.

Constanta este o atractie turistica importanta, dezvoltarea zonei istorice face cu atat mai interesanta pozitionarea restaurantului nostru. Vei putea sa te plimbi pe strazile din zona veche ca mai apoi la pranz sa te asezi pe o canapea confortabila si sa alegi un preparat din meniul nostru atent selectionat.

Vino in portul Turistic Tomis Constanta exploreaza zona turistica si opreste-te pentru cateva momente la noi.

Pentru Constanteni pozitionarea noastra este extrem de interesanta. Departe de agitatia orasului sau a statiunii Mamaia restaurantul nostru ofera un pachet interesant format din preparate excelente si o locatie atent desenata de arhitecti. Personalul bine pregatit gata sa iti satisfaca toate exigentele, preparatele delicioase si privelistea frumoasa sunt elemente importante care sunt cel mai bine puse in valoare impreuna.

Te asteptam dimineata la o ceasca de cafea si o salata delicioasa, la pranz pentru o masa plina de gust si seara la un pahar de vin acompaniat de un preparat delicios din meniul nostru.

Restaurant Breezer este deschis tot timpul anului, in portul Turistic Tomis din Constanta.

Indiferent de vreme te asteptam in restaurantul nostru. Restaurantul Breezer din portul turistic Tomis este deschis tot timpul anului. Iarna te asteptam pentru a fi martor la spectacolul marii agitate iar vara poti savura un cocktail pe terasa in briza marii.

Vrem sa fim o locatie ideala pentru orice moment al anului, indiferent de vreme. Iarna in port marea poate oferi un spectacol aparte la care poti asista avand un fata un ceai plin de aroma. Te asteptam la noi atunci cand vrei sa gasesti momente de relaxare cand vrei sa te simti bine impreuna cu prietenii sau familia.

Agitatia din oras este pentru fiecare un stres. Este un stres in care traim zilnic si din care vrem sa scapam din cand in cand. In acele momente Restaurant Breezer din portul Turistic Tomis este locatia perfecta pentru a gasi clipe de relaxare. De la modul cum sunt asezate mesele, la modul cum sunt gandite elementele decorative pana la senzatia de spatiu data de geamurile imense totul este gandit pentru a oferi o experienta relaxanta si odihnitoare.

Restaurant in Portul Tomis Constanta

Incearca atmosfera din Portul Turistic Constanta vei fi placut surprins sa gasesti o zona plina de restaurante frumoase si vei aprecia in mod special Restaurantul si Terasa Breezer.

Breezer este in topul restaurantelor din Portul Turistic Constanta si tinteste sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai.

La Malul Marii Negre

O priveliste superba vei gasi mereu la restaurant Breezer din Portul Turistic Tomis. Indiferent de vreme sau perioada a anului vei avea parte de un spectacol interesant al naturii

In port vei aprecia mereu apa marii si frumusetea cerului, vei urmari activitatea barcilor dar si zborul pescarusilor.

De mancare in port

Alege sa mananci la noi fara sa iti fie teama. Avem un meniu studiat si personal bine pregatit. Bucatarii nostri sunt mereu in competitia pentru a avea mereu clienti multumiti.

Te invitam sa descoperi preparatele noastre atent selectionate.

Contact Breezer

contact@restaurantbreezer.ro
0730 080 815