Contact restaurant Breezer din portul Turistic Tomis
Foloseste formularul din dreapta pentru a ne contacta daca ai o sugestie sau o reclamatie.

Pentru rezervari te rugam sa folosesti numarul de telefon 0730 080 815.

Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT

Rezervari restaurant Breezer din Constanta

Restaurant si terasa in Portul Turistic Tomis

Pentru acele clipe in care iti doresti momente de fericire si vrei sa te simti bine cu persoana iubita, cu familia sau cu prietenii rezerva o masa la restaurant Breezer din Portul Turistic Tomis. Iti recomandam sa iti rezervi din timp o masa la restaurant Brezzer din portul Turistic Tomis.

Formularul nostru functioneaza si punem pret pe rezervarile venite de pe internet. Nu iti face probleme, rezervarea ta va fi procesata in scur timp, in maxim 60 de minute de la trimiterea acesteia vei fi contactat pentru a confirma rezervarea.

Iti recomandam sa folosesti aceasta facilitate in timpul verii cand cererea pentru o masa la malul marii este foarte ridicata. Nu are rost sa pierzi timpul cautand o masa si alergand de colo colo. Fara o rezervare vei ajunge sa cauti o masa la orice restaurant disponibil si vei pierde oportunitatea de a descoperi experienta Breezer.

Iti multumim pentru interesul accordat si te asiguram de calitatea serviciilor noastre.

Restaurant in Portul Tomis Constanta

Incearca atmosfera din Portul Turistic Constanta vei fi placut surprins sa gasesti o zona plina de restaurante frumoase si vei aprecia in mod special Restaurantul si Terasa Breezer.

Breezer este in topul restaurantelor din Portul Turistic Constanta si tinteste sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai.

La Malul Marii Negre

O priveliste superba vei gasi mereu la restaurant Breezer din Portul Turistic Tomis. Indiferent de vreme sau perioada a anului vei avea parte de un spectacol interesant al naturii

In port vei aprecia mereu apa marii si frumusetea cerului, vei urmari activitatea barcilor dar si zborul pescarusilor.

De mancare in port

Alege sa mananci la noi fara sa iti fie teama. Avem un meniu studiat si personal bine pregatit. Bucatarii nostri sunt mereu in competitia pentru a avea mereu clienti multumiti.

Te invitam sa descoperi preparatele noastre atent selectionate.

Contact Breezer

contact@restaurantbreezer.ro
0730 080 815